• Home
  • Uncategorized
  • 2 morcovi, 2 dovlecei, 2 oua: Nu am mancat niciodata chiftelute din legume atat de delicioase

2 morcovi, 2 dovlecei, 2 oua: Nu am mancat niciodata chiftelute din legume atat de delicioase

2 morcovi
2 dovlecei
o ceapa
2 oua

100 g faina
8 g praf de copt
sare si piper dupa gust
ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Dati pe razatoare 2 morcovi.
Taiati ceapa in cubulete cat mai mici.
Adaugati un praf de sare.

Se toarna apa clocotita (cat sa treaca peste legume) peste morcov si ceapa si se lasa timp de 5 minute.
Dati pe razatoare dovleceii.
Puneti sare si apoi scurgeti-i suc.
Scurgeti apa de la morcovi si ceapa.

Bateti 2 oua pana devine spumoase.
Adaugati 1/3 lingurita de sare, un praf de piper negru.
Amestecati bine.
Adaugati 100 de grame de faina, 8 grame de praf de copt.

Puneti putin ulei in tigaie.
Se prajesc timp de aproximativ 5 minute la foc mic pe ambele parti.

Puneti capacul imediat dupa ce formati chiftelutele.

Pofta buna!


Distribuie