Siropul de usturoi – Cel mai puternic antibiotic natural, de 10 ori mai puternic decât penicilina!

Cum se face siropul de usturoi?

Ingrediente

  • 8 catei de usturoi curatati
  • o ceasca (200 ml) de otet de mere
  • o ceasca (200 ml) de miere

Instructiuni

  1. Amestezca orezul la blender pana se face fin (sau il poti pasa tu)
  2. Adauga mierea si otetul de mere si mixeaza pentru 10-15 secunde la viteza mare
  3. Toarna amestecul intr-un borcan pe care il poti sigila
  4. Se pastreaza la frigider pentru 5 zile, agitand ocazional in fiecare zi. Dupa 5 zile, siropul este gata!

Dozaj

Adauga 2 lingurite de sirop de usturoi intr-un pahar mare de apa, dimineata imediat dupa trezire si bea amestecul. Are un gust foarte puternic, nu ar trebui sa il bei deodata.

De ce ar trebui sa beau acest sirop?

Acest sirop iti va imbunatati sistemul imunitar, iti va scadea tensiunea arteriaal si de asemenea scade colesterolul rau. Reduce numarul de raceli si infectii din timpul iernii si este foarte benefic impotriva gutei, artritei si a durerilor articulare.

Lasă un comentariu